Kecskesajtos pulykasaláta recept
A Kecskesajtos pulykasaláta hozzávalói:20 dkg pulykamellfilé
20 dkg kecskesajt
1 cs.újhagyma
2 dl joghurt
1 evőkanál citromlé
2 evőkanál metélőhagyma
3 evőkanál olívaolaj
só
bors
A Kecskesajtos pulykasaláta elkészítési módja:
A húst csíkokra vágjuk,sózzuk borsozzuk és az olívaolajon megsütjük. A kekecskesajtot felszeleteljük,az újhagymát vékonyan felkarikázzuk. A joghurtot összekeverjük a citromlével, a húst a kecskesajttal, és az újhagymával,majd ráöntjük a joghurtot.Tetejére szórjuk az apróra vágott metélőhagymát. Behűtve tálaljuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2013. jún. 25. 19:03
A kecskesajtos pulykasaláta elkészítési módja és hozzávalói.