Kecskeméti barackleves hidegen recept
A Kecskeméti barackleves hidegen hozzávalói:3 dl rostos baracklé
2 dl friss narancslé
1 dl tejszín
1 csomag hidegen kikeverhető vaníliás pudingpor
30 dkg barack
citromlé
fél dl barackpálinka
A Kecskeméti barackleves hidegen elkészítési módja:
A baracklevet a narancslével öntsd egy levesestálba. Csorgasd bele a tejszínt , szórd bele apránként a pudingport, és habverővel keverd simára, hűtsd be. A barackot vágd apró kockákra, locsold meg citromlével és pálinkával, majd azt is tedd hidegre. Tálalás elött az ízesített barackot keverd a levesbe. Csészébe vagy koktélos poharakba merve citromfűlevelekkel díszítve kínáld.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: d69563b74c, 2008. márc. 12. 16:22
A kecskeméti barackleves hidegen elkészítési módja és hozzávalói.