Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Kecskeméti barackleves hidegen recept

Kecskeméti barackleves hidegen recept

A Kecskeméti barackleves hidegen hozzávalói:
3 dl rostos baracklé
2 dl friss narancslé
1 dl tejszín
1 csomag hidegen kikeverhető vaníliás pudingpor
30 dkg barack
citromlé
fél dl barackpálinka


A Kecskeméti barackleves hidegen elkészítési módja:
A baracklevet a narancslével öntsd egy levesestálba. Csorgasd bele a tejszínt , szórd bele apránként a pudingport, és habverővel keverd simára, hűtsd be. A barackot vágd apró kockákra, locsold meg citromlével és pálinkával, majd azt is tedd hidegre. Tálalás elött az ízesített barackot keverd a levesbe. Csészébe vagy koktélos poharakba merve citromfűlevelekkel díszítve kínáld.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A kecskeméti barackleves hidegen elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook