Kecskeméten fogják a kislányomat műteni orrmandulával (beszélgetés)
köszönöm szépen a bátorító sorokat!!! úgy látszik nekem van szükségem bátorításra :)
Igazából attól féltem, hogy gyors döntés volt részünkről ez a műtét, de most már megnyugodtam, mert látom, hogy 10 szülőből 9, biztos nem bánja, hogy a gyerekének el lett távolítva az orrmandulája.
A doktornő is megnyugtatott és mondta, hogy higgyem el, sokkal kevesebbet lesz beteg a kicsim.
A Nádudvari doktornő; igen biztos, hogy mi felnőttek jobban parázunk, de szerintem is meg kell csinálni mert már elegem van a rengeteg cseppekből, meg lámpázásból, meg kimaradás az oviból ( most kezdtük szeptemberben a beszoktatást, de szerintem 3 hetet sem voltunk idáig).
Na, meg kora ősztől, késő tavaszig állandóan bedugult orr meg horkolás...és közben köhögés, stb
Biztos.
Most töltöttünk 5 napot gégészeten.
Minden délelőtt mandulaműtétek voltak, gyakorlatilag ahogy kitisztultak a kicsik az altatásból, ugyan olyan elevenek voltak, mint műtét előtt.
Másnapra kutya baja nem lesz.
Jobbulást!
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Tudtok javasolni jó nőgyógyászokat Kecskeméten?
- Segítség - Kövér a kislányom!
- Most kezdjük a bölcsit. Viszont jövőre megszületik a kistesó, ezért kislányomat ki fogják rakni a bölcsiből.
- Tudnátok nekem abban segíteni, hogy Kecskeméten hol tudnék a 6 hónapos kislányomnak fülbevalót belövetni biztonságosan?