Kb.1-2 éven belül gyereket szeretnék. Várjak addig a mellplasztikával? (tudásbázis)
Sziasztok!Én még nem szültem de szeretnék egy pár éven belül(5-6).Arra gondoltam,hogy megcsináltatnám most a mellemet mert nagyon kicsi és mikor elérkezik az idő a babavállalásra előtte kivetetném az implantátumot,hogy tudjak normálisan szoptatni.Szerintetek ez így megoldható?
Nagyon köszönöm a válaszokat!!
Mindenképp előbb a szülés. Én nem így tettem és sajnos megjártam. Szülés után az egyik mellem begyulladt (ez a legtöbb szoptató nőnél előfordul) és sajnos nem tudtuk a tejet rendesen lefejni semmilyen módszerrel és a baba sem szívta ki teljesen. Az implantátum miatt se a háziorvos se a védőnő nem tudta mi a jó ilyen esetben. Azt javasolták masszírozzam, fejjem, intenzíven szoptassak belőle (ez szokott segíteni normál esetbe). Itt sajnos olaj volt a tűzre, még jobban bedurrant és szép lassan megvastagodott a tok az implantátum körül, ami normál esetben vékony, észrevehetetlen. A tejet el kellet apasztani, és visszamaradt egy súlyos tok zsugorodás irgalmatlan fájdalommal.
Újból műteni kellett, de sajnos anyagi okok miatt csak tok eltávolításra volt lehetőség. Figyelmeztettek a tok visszajöhet, ha nem cserélik az implantátumot is. Így is lett, bár most nem olyan súlyos, csak akkor fáj, ha masszírozom. Ugyanis ez a megoldás, hogy ne durvuljon el megint a tokzsugor. Most két szép mell helyett van egy aszimmetrikus dekoltázsom ami nagyon jól látszik még melltartóban is. A dolog javulóban van, de sose lesz már a régi. Ezért nagyon jól gondold meg a műtét időpontját. Ha tehetném, biztos szülés és szoptatás utánra tenném a beavatkozást. Neked sok sikert.
Sziasztok!
Én nagyon hálás lennék, ha valaki írna nekem személyes véleményt dr. Révész Zsoltról (Istenhegyi Klinika)!!!
176 cm magas, kb 52 kilo vagyok. Igaz nagyon keskeny a derekam, s ettől a normál méretű csipőm kicsit nagynak tünik, s azt mondta, hogy ezért ő 400cc implantot javasolna nekem. . . az nem nagyon sok???
De Gáspár dokiról is minden infónak örülnék!!:)
Segítséééég:)))
sziasztok!
És mit csinálnátok akkor, ha szeretnétek a műtátet, de még biztos, hogy nem szeretnétek gyereket legalább 7-8 évig.Addig várjak, míg nem lesz gyerekem és csak utána?
Ha még olyan fiatal vagy,hogy nem szültél,nem tudom minek neked mellplasztika.
Egyébként szerinted mennyivel vonzóbb egy műalkotás,mint a természetes.
Szia!
Mellplasztika után egy évig nem szabad teherbe esni, tehát ha babát tervezel, mindenképpen várj a műtéttel a szoptatás utánig.
Ami a műtét szempontjából sem hátrány, ha olyanok az adottságaid, nem feltétlenül kell majd izom alá helyezni az implantátumot, így gyorsbban gyógyul, kevésbé fáj (olyan csak, mint a tejbelövellés szoptatáskor.).
Tényleg nézz át a mellplasztika fórumra, ott sok infóval és sok jófej lánnyal találkozhatsz!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Most kihez is menjek mellplasztikára?
- Hogyan győzzem meg a párom a mellplasztikáról?
- Sport mellplasztika után
- Nektek hogy sikerült előteremteni a pénzt mellplasztikára vagy bármilyen szépészeti műtétre?