Kb hány cm a legkisebb "kuki"méret, amit merev állapotban láttál? (beszélgetés)
7cm hosszu es 2,5 cm szeles, a makk egy picit szelesebb volt.
Mivel nem vonalzoval megyek az agyba valakivel, ezt csak ugy emlekeim alapjan saccperkabe tudom mondani:)
Viszont csudajo illata volt a sracnak es marha kedves is volt, szoval egy az egyben semmi rosszat nem mondhatok rola
XDDDD
Be kell dugni!! Ezen akkorat nevettem!!
Hat igen, onnan mar nem nagyon van visszalepes, el kell fogadni amit kap, legfeljebb torli a teloszamat:)
De teny, a nok elonyben vannak mert mar latjak, es igy, ha akarnak, meg szolhatnak elore, hogy: "Eeezt?? Bocsi, mennem kell"
Egyebkent meg petting soran azert ti is leszurhettek valamit, nem? Csak van valami "mertekegyseg"?:DDDD
Nekem alaphelyzetben 2,5-3cm.
Ha pedig erekcióm van akkor 7 cm.
Amúgy 14 vagyok.
Ezek kicsi méretek?
1.5-2cm nagyjából a hugom kisfiának 5hós :D
amikor pislantani akar :D :D
...hát még nekem... ")
Na meg a szüleimnek...
Merev állapotban???
A legkisebb pont akkora mint az enyém...
De a legnagyobb is!!!
Nem! Nem feltétlenül a méret a lényeg, hanem a gyakoriság!!! :P
Mert lehet egy pasinak bőven átlagon felüli mérete, ha havonta kb. 2x jut eszébe a szex. Akkor inkább egy átlagos minden nap!!! :P :DDD
Átlagról jut eszembe, kinek mit jelent.
Ha egy kórházban a betegek átlaghőmérséklete 39 fok celsius , attól az még lehet, hogy a betegek egy részének 44 fokos láza van, a másik fele meg már kihűlt és meghalt!?
További ajánlott fórumok:
- 3 gyermeked közül 6 hónapos a legkisebb. Kiderül, hogy várandós vagy, 4-5 hetes. Vállalnád?
- Menstruáció előtt 2-3 nappal is áldott állapotba eshet valaki?
- Szívritmuszavarok, nyugalmi állapotban? Másnak is van ilyen tünete?
- Mi az oka és mit t lehet tenni, ha a macskahámból a legkisebb méretű beállításon is kibújik a macska?
- Félelmek áldott állapotban
- Kérlek, segítsetek, begolyózás közeli állapotban vagyok?