Kaviár burgonya-fészekben recept
A Kaviár burgonya-fészekben hozzávalói:2 kisebb burgonya
6 dkg kaviár
10 dkg krémsajt
4 evőkanál olvasztott vaj
frissen őrölt fekete bors, só
A Kaviár burgonya-fészekben elkészítési módja:
Forrald fel a sós vizet, majd tedd bele egészben, héjában a megmosott burgonyát. Főzd félkeményre: amikor bele tudod szúrni a kést, de nem szalad, akkor jó. Hagyd hűlni kicsit, majd hámozd meg, és reszeld durvára. Vajazz ki muffin-formákat, majd nyomkodd bele a burgonyát úgy, hogy kis kosárkák legyenek belőle (10-12 kosárka lesz). Süsd 20 percig, vagy amíg aranybarnára nem sül, előmelegített 200 fokos sütőben. Tompa késsel vedd ki a formából, borsozd meg, kanalazz bele egy adag krémsajtot, majd egy adag kaviárt.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2009. ápr. 15. 20:23
A kaviár burgonya-fészekben elkészítési módja és hozzávalói.