Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Gombás póréleves krémsajttal recept

Gombás póréleves krémsajttal recept

A Gombás póréleves krémsajttal hozzávalói:
1 szép szál póréhagyma (50 dkg)
20 dkg csiperkegomba
20 dkg burgonya
3 evőkanál étolaj

frissen őrölt bors
csipet tárkony
1 l zöldségleves
20 dkg natúr vagy zöldfűszeres krémsajt
tejföl a tálaláshoz


A Gombás póréleves krémsajttal elkészítési módja:
A pórét megtisztítjuk, félkarikákra vágjuk. A felforrósított olajon átpirítjuk, sóval, borssal, tárkonnyal ízesítjük, hozzáadjuk az apróra kockázott krumplit és a szeletelt gombát. Rövid ideig együtt pároljuk, majd felöntjük a levessel, és lefedve 15 percig főzzük. Hozzáadjuk a krémsajtot, de azzal már nem forraljuk. Tejfölt kínálhatunk hozzá tálaláskor.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A gombás póréleves krémsajttal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook