Használ valaki Sencor Espresso karos kávéfőzőt? (beszélgetős fórum)
2. alamay (válaszként erre: 1. - Pipacs 73)
2020. jan. 1. 13:43
Szia
Nekünk is ilyen van, és hasonló a probléma. Volt gariban már szervizben, 2 hét után ugyan az.
Szervíz szerint okozhatja a finomra darált kávé, mivel beletud sülni, így nem tuda víz átfolyni, és mellette nyomka ki. Valamint a szűrő, amibe a kávét teszed, annak vikövesedése is hasonlót okozhat.
1. Pipacs 73
2019. okt. 5. 17:12
Sziasztok! Érdeklődök hogy használ e valaki Sencor Espresso karos kávéfőzőt? Tanácsot szeretnék kérni. Vettem egyet aztán szétfröcsköli a kávét mikor főzi. Visszavittemelküldték garanciszervízbe. Visszajött, de ugyanugy főzi le a kávét. :( Mondja az ügyfélszolgálat hogy nem érti miért nem írták le a hiba okát. Hogy mi volt a gond. Ugyhogy sokat nem tudtam meg. Hiába viszem vissza megint. Ha nem csin nak vele semmit. Van e valakinek hasonló Sencor SES 1710 BK espresso kávéfőzője? Hátha neki bevált , aztán elárulja hogy neki jól működik e ? Előre is köszönöm véleményeket, tanácsokat! Üdv: Pipacs
További ajánlott fórumok:
- Melyik kávéfőzőt érdemes venni?
- Érdemes elvinni nyaralásra a kávéfőzőt?
- Hogyan kell a vízköves elektromos kávéfőzőt kitisztítani?
- Szerintetek érdemes ezt a kávéfőzőt megvenni?
- Hogyan használjátok a kávéfőzőtöket capuchino készítésére?
- Kaptam egy Sanusy SN-2901 számú tea- és kávéfőzőt, és nincs leírásom hozzá. Tudja valaki, hogy hogyan kell használni?