Kavarma Radomirski stílusban (bolgár étel) recept
A Kavarma Radomirski stílusban (bolgár étel) hozzávalói:50 dkg sertéscomb, vagy szűz,
fél szál póréhagyma,
1 egész marinált sült paprika,
1,5 dl olaj,
piros paprika,
kevés száraz chili paprika (ízlés szerint),
só, bors,
fél cs. petrezselyem zöld,
kevés friss bazsalikom,
kevés friss borsikafű,
esetleg fokhagyma ízlés szerint.
A Kavarma Radomirski stílusban (bolgár étel) elkészítési módja:
A húst apró darabokra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, a húst rádobjuk, sózzuk, borsozzuk, s hagyjuk megsülni. Amikor világosbarna hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott póréhagymát, a marinált sült paprika darabokat, majd a száraz chili paprikát, végül a frissen vágott fűszereket.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: tinendo, 2007. nov. 22. 14:20
A kavarma radomirski stílusban (bolgár étel) elkészítési módja és hozzávalói.