Kaszinó tojás (Tojássaláta) recept



-10 tojás
-1/2 hagyma
Mártás.:
-1 tubus majonéz
-1 pohár tejföl
-pici só
-mustár
-1-2 ek cukor
(bors,delikát)
-2-3 savanyú uborka
A Kaszinó tojás (Tojássaláta) elkészítési módja:
A 10 tojást megfőzzük keményre.Kétfelé vágjuk és a sárgáját kiszedjük belőlle.A mártás hozzávalóit összekavarjuk a hagymát apró kockára vágjuk és a masszához adjuk,(a borsot és a delikátot)csak enyhén fűszerezzükés belekarikázzuk a 2-3 savanyúuborkát.Jól összedolgozzuka a mártás felét a tojássárgájával és megtöltjük a kikapart tojásfehérjét.A megmaradt masszát ráöntjük a teteljére. 1 éjszakát hűtőbe tesszük Nagyon finom én ezt szoktam karácsonyra elkészíteni.
Lehet hagyma nélkül is elkészíteni.
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: katyus23, 2008. dec. 2. 20:57
A kaszinó tojás (tojássaláta) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.