Kaszinó tojás recept


20 db-hoz
10 tojás
1 nagy tejföl
ízlés szerint mustár,
ízlés szerint majonéz,
majoranna
aki szereti bazsalikom,
kakukkfü
fehér bors
só
A Kaszinó tojás elkészítési módja:
A tojásokat megfözöm, kettévágom, sárgáját egy tálba teszem. A sárgájához adok pici mustárt, majonézt, majorannát, sót, borsos, (ízlés szerint bazsalikom kakukkfü) sót. Alaposan kikutyulom. A kettévágott tojásokat egy kis peremes tálra teszem, visszatöltöm a belsejébe a kikutyult tölteléket, és majonnézzel hígított tejföllel leöntöm. Tetejére egy kis majorannát szórok. Jól leütve tálalom.
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: igynogy, 2007. márc. 31. 19:34
A kaszinó tojás elkészítési módja és hozzávalói.