Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Karsai Dániel fórum

Karsai Dániel (beszélgetés)

9. Abigél121 (válaszként erre: 3. - Enissa)
dec. 8. 13:50

Örülök, hogy ha nem volt hiábavaló dolog ennek a

z intelligens , kedves 46 évesen elhunyt embernek az erőfeszítése.

Azóta én is olvastam híreket róla és becsülendő az öccs , testvér , ha tovább folytatja a küzdelmet.

8. Abigél121 (válaszként erre: 7. - Funnygirl)
dec. 7. 14:28
Köszönöm az egyetértésedet.
7. funnygirl (válaszként erre: 6. - Abigél121)
dec. 7. 13:31
Valami borzasztó hogy hogy tud egy ember ennyire rosszindulatú lenni és zéró empátiával rendelkezni. " Azon rinyálsz". Gyönyörű. Pláne ha tényleg veszélyben a lakhatása. De ha nincs is problémája, ez a megnyilvánulás kiállított az illetonek egy nagyon szép bizonyítványt magáról.
6. Abigél121 (válaszként erre: 5. - Asztanaviszta)
dec. 7. 12:27

Köszönöm az EMPÁTIÁT, az ilyen emberek viszik előre a világot.

Hogy jön ide a lakcím kártya????

És bocsánat , hogy egyelőre nem vagyok gyógyíthatatlan beteg.Attól még rendelkezem annyi tapasztalattal, és empátiával, hogy együtt tudok érezni mások bajával.

5. asztanaviszta (válaszként erre: 1. - Abigél121)
dec. 6. 17:39

A lakcímkártyád már megoldódott?

Mert egy másik fórumon azon rinyálsz, hogy hajléktalan leszel.

dec. 6. 15:46
Igen,szerintem is küzd a testvére,csak hát ugye nem megy semmi máról a holnapra...
3. Enissa (válaszként erre: 1. - Abigél121)
dec. 6. 14:25

" sem tudott a saját érdekében eljárni, és azóta lassan feledésbe merül az EUTANÁZIA fontos kérdése"

Semmi sem volt hiába.

" [link]

Csak lassan őrölnek Isten malmai.

2. papája (válaszként erre: 1. - Abigél121)
dec. 6. 14:13
Én úgy gondolom, hogy küzd a testvér, hiszen megígérte, de nem lehet minden nap erről szó. Majd, ha történik valami.
dec. 6. 13:59

Szomoruan tapasztalom, hogy HIÁBA VOLT MINDEN.

Ez az ember intelligens, hozzáértő, empatikus módon harcolt a többi sorstársáért is.

Ő sem tudott a saját érdekében eljárni, és azóta lassan feledésbe merül az EUTANÁZIA fontos kérdése: holott az öccse megígérte, tovább folytatja a harcot.

Százak v, épp ezrek egyetértenek: hogy NEM EMBERHEZ MÉLTÓ magatehetetlenül vegetálni, szenvedni.

Tönkremegy a család, kevesen tudják az otthon ápolást megoldani, pláne, hogy máltatlanul kevés pénzt adnak ápolási díj címén.

Bármennyire is szerető a család , valamiból meg kell élni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook