Karfiolpuffancs I. recept

1 fej karfiol
1 tojás
1 tk mustár
1 cs.sütőpor
1 cs.petrezselyemzöld
zsemlemorzsa
só
bors
A Karfiolpuffancs I. elkészítési módja:
A rózsáira szedett karfiolt sós vízben néhány perc alatt félkészre főzzük. Szűrjük le, villával törjük össze. Üssük a morzsalékra a tojást, adjunk hozzá annyi zsemlemorzsát, hogy jó legyen az állaga,a sütőport keverjük bele,adjuk hozzá a mustárt, sót, borsot és finomra vágott petrezselyemet. Formázzunk pogácsákat a masszából, süssük ki olajban. Párolt rizst és fokhagymás tejfölt adunk mellé.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2016. máj. 10. 22:59
A karfiolpuffancs i. elkészítési módja és hozzávalói.