Parajkrokett gombával recept
A Parajkrokett gombával hozzávalói:20 dkg gomba
2 evőkanál olaj
1 csomag mirelit parajkrém
1 evőkanál finomra vágott petrezselyem
1 kiskanál vöröshagymakrém
2 tejbe áztatott zsemle
1 tojás
kevés zsemlemorzsa
só, őrölt bors ízlés szerint
olaj a kisütéshez
A Parajkrokett gombával elkészítési módja:
A parajt szitán hagyjuk felengedni, hogy a leve lecsuroghasson. A vékony szeletekre vágott gombát olajban 5 percig pároljuk. A parajhoz adjuk az alaposan kinyomkodott zsemlét, a gombát, a fűszereket, a tojást, végül annyi zsemlemorzsát, hogy lapos pogácsákat tudjunk formálni, amiket olajban ropogósra sütünk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. máj. 4. 07:47
A parajkrokett gombával elkészítési módja és hozzávalói.