Karfiol fasírt recept
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
228 kcal
5 gramm
38 gramm
25 dkg karfiol,
40 gr tk liszt
2 drb újhagyma
1 gerezd fokhagyma
só bors,majoranna
A Karfiol fasírt elkészítési módja:
A karfiolt sós vízben puhára fözzük.Közben pici olajon megfuttatjuk a hagymát és a fokhagymát amikor a karfiol már puha ,hagyjuk kihűlni majd villával pépesítjük és hozzá adjuk a hagymát és a fűszereket majd egy m.-es tojást és összedolgozzuk két evőkanál tk.zsemlemorzsával.Két kanák segítségével forró olajban kisütjük. Kb ebből a mennyiségből 6 darab fasirt jön ki.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: minerva223, 2018. okt. 26. 09:05
A karfiol fasírt elkészítési módja és hozzávalói.