Főoldal » Receptek » Karácsonyi receptek » Karácsonyi puncsocska recept

Karácsonyi puncsocska recept

Elkészítési idő 15 perc

A Karácsonyi puncsocska hozzávalói:
1,2 liter almabor vagy almalé
1 db fahéjrúd
1/4 teáskanál őrölt szerecsendió
0,5 dl méz
3 evőkanál friss citromlé
1 evőkanál reszelt citromhéj
4,5 dl ananászlé
fahéjrudak.


A Karácsonyi puncsocska elkészítési módja:
Egy nagy fazékban forraljuk fel az almabort egy fahéjrúddal, majd állítsuk takarékra a lángot. Fedjük le, és lassú tűzön még öt percig főzzük. Vegyük le a fedőt, adjuk hozzá a maradék alapanyagokat a fahéjrudak kivételével, majd még további öt percig főzzük. Puncsos tálban kínáljuk. Mindenki kapjon egy fahéj rudat is, azzal kavargathatja az italát.

HA VALAKI CUKORBETEG AZOKNAL AJÁLJUK A " light" vagy OLYAN KÉSZITMÉNYT A BIO-BOLTBAN VAGY CUKOR MENTESEK!!!!! MEGVÁSÁRÓLT!!


Kategória: Karácsonyi receptek


A karácsonyi puncsocska elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook