Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tejszínes almaleves recept

Tejszínes almaleves recept

Elkészítési idő 15 perc

A Tejszínes almaleves hozzávalói:
Hozzávalók 4 személyre:

* 5 dl almakompót
* 5 dl tej
* 2 dl tejszín
* 8 dkg kristálycukor
* 2 fahéjdarab
* negyed rúd vanília


A Tejszínes almaleves elkészítési módja:
A tejet a cukorral, a fahéjjal és a vaníliával ízesítve forrald fel, majd hűtsd le. Amikor kellően lehűlt, keverd össze a lecsurgatott almakompóttal a tejszínt, és újból jól hűtsd le. Hidegen tálald, a tetejét díszítheted tejszínhabbal és egy szelet almával.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tejszínes almaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook