Karácsonyi emlékkép (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Karácsonyi emlékkép
Szia!
Látom,hogy nem most írtad,de én még csak most olvastam/olvastalak.
Megindító történet,nem is lehet mit hozzá szólni.Ezt érzi az ember..
Szép napot kedves Változó!:)
Köszönöm a hozzászólásodat!
Igen, talán a sors nem véletlen produkál dolgokat...
:)
Asssszem megtaláltam azt a társat, akiben újra tudok bízni, aki őszintén szeret...
Köszönöm, hogy elolvastad a történetem...
Mindenkinek boldog új évet kívánok!
Köszönöm!
Amúgy, amiért igazán kikívánkozott belőlem a történet, mert sajnos a karácsony hosszú évek óta mindig a pénzről, a hajráról, a feszültségről, na persze a nagytakarításról szólt, és szerintem evvel nem vagyok egyedül. Az a bizonyos karácsony valami egészen más volt...
Érezhető volt a szeretet, ami annyira őszinte, tiszta, és olyan erővel kötött össze akkor a gyerekeimmel, hogy esküszöm, szenteste nem bántam már semmit.
Talán hihetetlen, de így volt a legszebb.
Köszönöm Page, és neked is minden jót! :)
Én is csak ismétegetni tudnám, amiket az előző hozzászólók elmondtak...
Szívfacsaró, szomorú a történet, mégis boldogító, hiszen az ilyen a szeretetet csak ehhez hasonló rendkívüli helyzetekben lehet megtapasztalni...
Remélem, hosszú távon csak nyersz a történtekből, az anyai boldogság mellett, megtalál egy másfajta "boldogság" is az életben :))
Kívánom neked, teljesüljenek a vágyaid.
Köszönöm lányok, jól esik!
Egy kedves ismerősöm ezotériával foglalkozik, (ő nevelget :)) hogy megtanuljam elengedni a haragot...
Sok szempontból úgy gondolom igaza van, de nem mindig könnyű. A harag még itt van a lelkemben, de már nem olyan indulattal, mint anno. Való igaz, az idő sok mindent megold, megszépít, sőt! Mostmár úgy érzem, ez sem volt véletlen az életemben. Igyekszem mindenből levonni a következtetést...
Hááát, ebből is csak tanultam. :/
Köszönöm mégegyszer a kedves szavakat :)
és boldog új évet kívánok!
Engem is nagyon meghatott a történeted!
A férjed viselkedése borzasztóan felháborított, hogy tud egy apa ilyet tenni a gyerekeivel???
Még a férjemmel is elolvastattam a cikked, hát ő is, szóhoz sem jutott...
Sok erőt és kitartást kívánok a minden napokhoz!
Szia
Annyira szomorú a történeted,hogy megkönnyeztem.
Kívánom neked,hogy továbbra is legyél ilyen erős szerető édesanya.
Nagyon köszönöm a kedves hozzászólásokat! Sajnos az elmúlt napokban nem voltam net közelben, és ez most jól esett, hogy írtatok!
Mindenkinek további kellemes ünnepeket kívánok, és nagyon boldog új évet :)
Talán erre mondják, hogy édesen-keserű...?
Valakit elvesztettél, de találtál helyette mást...mert,biztos máshogy viszonyulsz a gyermekeidhez!
Éreztem,hogy szomorúan fog végződni a történeted...De erre a "csattanóra" nem számítottam...
Nagyon sajnálom.
Az biztos,hogy nagyon erős nő vagy!További sok erőt kívánok Neked az új évben is.
Szomorúan, szép történet, fájdalmas felismeréssel, de happy enddel :))
Remélem megtalálold, megtaláltad az igaz boldogságot.
Ez az élet.
Ugrás a teljes írásra: Karácsonyi emlékkép
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?