Kaptunk egy karton kubut, mennyi idős kortól lehet adni a gyereknek? (tudásbázis)
Nem azt írtam, hogy nem adtam neki. Olvass vissza!
Nem értem miért kérdezel ilyen stílusban!
Igen az én fiam is sárga lett tőle ugyanis sárgarépaalapú ital és a sárgarépa karotint tartalmaz ami megfesti a bőrt ha nagy mennyiségbe kerül a szervezetbe, attól még semmi baja sem lesz, dokink is mondta hogy nem baj, ha nincs semmi más baja nyugodtan lehet innia, sőt nagyon is jó mert magas az a-vitamin tartalma.
ezek szerint te nem adnál neki sütőtököt meg sárgarépafőzeléket sem mert szegény besárgulna????
nem beszélve a sok cukorról benne!
Nem értem, a vízre miért nem lehet a gyereket rászoktatni? Illetve nem is kell rászoktatni, hiszen ha kezdettől fogva csak azt ad(na) az ember a gyerekének, a gyereknek nem jutna eszébe más.
A felnőtt szoktatja rá a gyereket a sok cukros-tartósítós sz*rra! Utána meg sopánkodik, hogy nem hajlandó csak kólát inni!
NE!!!!!!!!!!!
Most még ne! Használj kifejezetten bébiitalokat, Pacific, Hipp.
Még tényleg pici hozzá :)
:) Sőt, ha csak természetes összetevő van benne akkor akár 8 hónapos kortól is :)
Mert nem tudom melyik Kuburól beszélsz.
További ajánlott fórumok:
- Hány éves kortól adjunk a gyereknek mobiltelefont? Egyáltalán adjunk neki?
- Hány hónapos kortól lehet adni a gyereknek egészben apró, kerek gyümölcsöt, zöldséget(pl.mazsola, borsó, stb)?
- Milyen kortól hagyható el a zokni szandálhoz? Mikortól lehet kényelmes a gyereknek?
- Hány hónapos/éves kortól lehet lekvárt adni a gyereknek?
- Mikortól adhatom a gyereknek forralatlanul a bolti tejcsit?
- Mikortól érdemes triciklit venni a gyereknek? Mire kell figyelni?