Kapszulás kávéfőzők (beszélgetős fórum)
Jól néz ki, köszi a képet!
Közben rendeltünk mi is a ness....o saját oldaláról.Adtak hozzá ajándék kapszulákat is.
Nem rossz, de én szeretem a jó minőségű neszkávét is. A gép pofás, mutatós, egyszerű kezelni. Bármelyik konyhába illik.
Nekünk is Dolce Gusto van, én személy szerint imádom.
De a kávézási szokásoktól függ, hogy a kotyogós, az automata, a kapszulás vagy a kutyulós való az embernek. :)
Aki napi 5-6 kávét megiszik, annak lehet, hogy kicsit drága a kapszulás megoldás. Nekünk pl. mindig van itthon sima kutyis Nescafénk is, így nem mindig a kapszula fogy.
Méretét tekintve a Nespresso kisebb helyet foglal, illetve az a gép valamivel okosabb is, pl. maga szabályozza a víz adagolását, míg a Dolce Gusto-nál te kapcsolod ki-be, ezzel állítva az erősségét és a mennyiségét a kávénak.
Az eredeti kapszulákból szokott lenni 4-et fizet 5-öt kap akció Sparban, Tescoban, olyankor azért kibírhatató az ára, de több helyen (pl. Lidl) láttam már kompatibilis kapszulát, bár bevallom, még sosem próbáltam másmilyet.
Szívem szerint itthonra automata gépet vennék és nem kapszulásat. De kicsi a háztartás, egy embernek pedig túlzás egy ekkora gép.
Ha valami kávékülönlegességre vágynék átmegyek a kávézóba.
A kapszulás ízekkel pedig a munkahelyen kísérletezhetek.
Wow! Ez de szép!
Forunindito: nekunk dolce gustos van. Sokfele szinu es formaju gep kaphato. Kapszulaban pedig nescafes, segafredos, jacobsos...
Nem fogyasztok kapszulás kávét, de szívesen nézelődöm a kávégép-piacon.
Ez pl. egy műtárgy is egyben.:)
A kávé világnapja alkalmával megfordult a fejemben, hogy kellene venni kapszulás kávéfőzőt. Olyat szeretnék amelyhez több kompatibilis kapszula is kapható és pici, kis helyet foglal.
Akinek van szereti, jó? Ki melyiket ajánlaná és miért?
Véleményeket várok, köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Nespresso kapszulás kávégéppel kapcsolatos vélemények
- Milyen kávéfőző készíti a legfinomabb kávét?A kapszulásokról van valakinek tapasztala?
- Vajon a kapszulás gyógyszerek kapszulája ártalmas az egészségre hosszútávon?
- Én nem szeretem a kapszulás kávét.
- Dolce Gusto kávéfőzők közti különbség
- Automata, darálós kávéfőzők közül kinek, melyik vált be?