Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kapros-túrós csirkemell recept

Kapros-túrós csirkemell recept

Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Kapros-túrós csirkemell hozzávalói:
kb. 50-60 dkg csirkemell
50 dkg túró
ízlés szerint friss kapor (apróra
vágva),de jó a szárított kapor is
só, bors
tojás
liszt
zsemlemorzsa
a sütéshez olaj.


A Kapros-túrós csirkemell elkészítési módja:
A csirkemelleket keresztben felszeleteljük és kiklopfoljuk. Enyhén sózzuk, borsozzuk. A túrót egy tálban villával áttörjük, hozzáadjuk a kaprot, kicsit megsózzuk. A csirkemellekre egy evôkanálnyi túrótölteléket teszünk, szélüket behajtjuk, feltekerjük. Lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, bô olajban jól átsütjük. Köretként burgonyapürét készítünk hozzá, de franciasalátával is nagyon finom.

160 kcal/100 g.


Kategória: Húsételek receptjei


A kapros-túrós csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook