Kapros kukorica recept
30 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Kapros kukorica hozzávalói:
40 dkg kukorica (konzerv)
10 dkg reszelt sajt
3 dl kefir
2 db tojássárgája
2 dkg margarin
2 ek. ketchup
1 csokor kapor
patikasó
A Kapros kukorica elkészítési módja:
A kefirt a tojássárgákkal, ketchuppal és kevés sóval simára kevertem. Egy kikent tűzálló tálba egy sor kukoricát rétegeztem, megszórtam vágott kaporral, ráöntöttem a fűszeres kefir felét és reszelt sajtot szórtam rá. A rétegezést addig folytattam, amíg a hozzávalók elfogytak. A tetejét meghintettem sajttal és 190 C fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt készre sütöttem.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. okt. 27. 15:35
A kapros kukorica elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.