Kapros csirkemell recept

2 db csirkemell,
1 doboz krémsajt,
2 evőkanál tejföl,
1 nagy csokor friss kapor,
só,
fehér bors,
2 evőkanál olaj.
A Kapros csirkemell elkészítési módja:
A csirkemelleket kicsontozzuk, és négy darabra vágjuk. Kicsit kiklopfoljuk, és az olajjal bekenjük mindkét oldalát, előmelegített, forró grillsütőben megsütjük, majd vastagon bekenjük a krémsajt, a tejföl valamint a finomra metélt kapor keverékével. Megsózzuk, borsozzuk, és annyi időre tesszük csak vissza a forró grillsütőbe, hogy a krémsajt épp színesedni kezdjen a tetején. Megpirítani nem szabad!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. máj. 22. 15:12
A kapros csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.