Csirke tárkonyos sajtszószban, szélesmetélttel recept
A Csirke tárkonyos sajtszószban, szélesmetélttel hozzávalói:2 evőkanál olívaolaj,
50 dkg csirkemellfilé,
3 dl tejszín,
1 kis doboz (kb. 150 g) natúr krémsajt,
1 evőkanál reszel parmezán sajt,
1 evőkanál finomra vágott friss tárkony
1 csomag szélesmetélt.
A Csirke tárkonyos sajtszószban, szélesmetélttel elkészítési módja:
Az olajat forrósítsuk fel, tegyük bele a nagyobb kockákra vágott csirkehúst. Pirítsuk fehéredésig, sóval, borssal fûszerezzük. Kevés vizet aláöntve, lassú tűznél pároljuk puhára. Ezután keverjük hozzá a tejszínt, a krémsajtot, a parmezánt és a tárkonyt. A mártást főzzük be sűrűre, majd a közben már kifőtt tésztára halmozva kínáljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. febr. 1. 14:10
A csirke tárkonyos sajtszószban, szélesmetélttel elkészítési módja és hozzávalói.