Káposztás knédli update1 recept



Élesztő
T.só
édesítő
40dkg 1-es liszt
30dkg tk liszt
1,25kg savanyú képoszta
olaj
norbi ételízesítő
cseresznye paprika(én azt nem teszek bele)
füstölt kolbász 1pár
A Káposztás knédli update1 elkészítési módja:
Bedagasztjuk a tésztát, és fél órát kelesztjük.Kinyomkodjuk a káposzta levét és egy kiolajozott lábasba tesszük pírítani(fedő alatt)20 perc után amikor már barna a káposzta felengedjük vízzel, hogy pont ellepje majd pici sóval ételízesítővel ízesítjük és rárakjuk a pár centire elvágott kobászokat. A gombócokat kisszaggattjuk/egyszerre 3-at/ és rárakjuk a káposztára amikor megfőtt az egyik oldala átfordítjuk, amikor az is megfőtt kivesszük, és így ismételjük ameddig van tésztánk. Tálaláskor minden tányérba kell tenni kolbászt, knédlit és káposztát.
Isteni finom :o))!!
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: enci2, 2008. okt. 5. 12:50
A káposztás knédli update1 elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.