Csokis rost keksz recept
8 perc
A Csokis rost keksz hozzávalói:
7,5dkg pirított és ledarált zabpehely
7,5dkg búzakorpa
0,5dkg szódabikarbóna
3ek natúr kakaópor
10dkg vaj
1tojás
folyékony édesítő ízlés szerint
A Csokis rost keksz elkészítési módja:
A durvára darált zabpelyhet megpirítod. A tojást a vajjal és édesítővel habosra vered hozzáadod a búzakorpát, zabpelyhet és a szódabikarbónát, az így kapott masszát alaposan összegyúrod. Diónyi nagyságú golyókat formálsz belőle kissé lelapítva előmelegített sütőben megsütöd 180 fokon.
Én a vaj helyett joghurtot teszek bele és sütőpapíron sütöm, ezzel sok kcalt lehet megspórólni:). Súlytartás szempontjából este is lehet enni.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: enci2, 2008. júl. 1. 21:17
A csokis rost keksz elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.