Káposztaleves diéta! (beszélgetés)
Szia!
Én nagyon régen megcsináltam a képosztaleves diétát. Túlzásba estem, mert egy nyáron keresztül azt csináltam, csak azt ettem (meg amit a diéta előírt). Meglett az eredménye: 28 kiló mínusz 3 hónap alatt, majd egy jó kis hasnyálmirigygyuladás, amiért egyértelműen ez a diéta és az agyatlanságom volt a felelős.
Én a 90 napossal is próbálkoztam, nagyon szerettem, de soha nem csináltam végig.:(
Legutóbb 2 hónap alatt fogytam vele 12-13 kilót. Az Nálad miért van kilőve? Szerintem még az a leghumánusabb diéta, ha látványos változást akarsz elérni viszonylag rövid idő alatt.
Nem tartottam még káposztaleves diétát. Miből áll?
Viszont tartottam már káposztaleves napot :) csak azt ettem, én szeretem.. de nem tudnám mindig enni, kell a változatos étrend (nekem).
Miket próbáltál már eddig?
Egyél naponta legalább ötször keveset VÁLTOZATOSAN, iktasd ki a nasikat, kerüld a zsírban tocsogó és a cukortól ragadó ételeket, ha lehet a fehér lisztet cseréld le teljes kiörlésűre, egyél sok zöldséget és gyümölcsöt és mozogj rendszeresen .
A káposztaleveses marhaságokat pedig töröld még az emlékezetedből is.
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy kinek milyen tapasztalata van a káposztaleves diétával kapcsolatban! Fogytatok e tőle? És ha igen, akkor mennyit. Vagy esetleg ha van jó diétás ötletetek nagy súly :-( leadására az is jól jön! A 90 napos kilőve! Előre is köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Használ a káposztaleves-kapszula?
- A fogyókúrás káposztaleves milyen káposztából készül?
- Gastroyal káposztaleves diéta
- Mi a véleményetek a káposztaleves kapszuláról, és a diétás turmix italokról? Hatásos?
- Tegnap óta megittam 6dl káposztalevet, tegnap 60 kg voltam, ma meg már csak 57..
- Káposztaleves diéta mellett Interherb vital káposztaleveskapszula