Kaphatok Á hitelt ha gyeden vagyok? (tudásbázis)
Azt szerintem tudja, hogy nem fizetés, mert nekem volt hitelkeretem, és ahogy a munkaügyitől kezdtem kapni a pénzt (pedig az is 10 hónapig volt, és nem is olyan kevés), rögtön elvették. Mondjuk egy értesítést küldhettek volna...
Ettől függetlenül lehet, hogy adnak gyesre, ezt nem tudom.
Azért ez nem telejsen így van :) Mert az utalásnál szerepel, hogy honnan és milyen jogcímen érkezik a pénz :)
Ettől függetlenül szerintem is kaphat A hitelt, ha számlára megy a pénz, mert az a fontos hogy folyamatos utalás legyen, aszeinrt változik a hitelkeret, hogy mekkora összegek érkeznek :)
Nekem is volt, míg gyeden voltam. Aztán mikor dolgozni kezdtem, hirtelen felemelték, nemis kevésre. De ahogy változik a ráutalt pénz, aszerint 3-6 havonta változtatják a keretet.
Erre oda kell figyelni, mert nekünk is volt, hogy egyik hónapról a másikra 50ezerrel csökkentették. Nehéz volt az a hónap, mert már jócskán mínuszban voltunk:(
Ha folyószámlára érkezik a pénzed akkor szerintem igényelhetsz. A bank úgysem tudja, hogy az gyed vagy tgyás, vagy fizetés.
Csak az ilyen hitelekre havi több ezer forint kamatot szednek le.
További ajánlott fórumok:
- Ha adóstárs vagyok, kaphatok lakáshitelt?
- Hol kaphatok segítséget? Egyedülálló szülő vagyok.
- Kaphatok hitelt, ha nincs a nevemen semmi ingatlan?
- Ha gyeden vagyok, akkor tudok áruhitelt igénybe venni vagy a bank egyből elutasít?
- Rokkant nyugdíjas vagyok és ha dolgozom, kaphatok-e táppénzt, ha lebetegszem?
- Gyesre és családi pótlékra házvásárlás céljából kaphatok valahol hitelt?