Kaphatok hitelt, ha nincs a nevemen semmi ingatlan? (tudásbázis)
Ezt miért írtad?
nem tudod,hogy van-e hitelem vagy sem meg amiben lakom lakás nem az én nevemen van!
Erre még nem gondoltam!
de én azt hallottam,hogy van ilyen!
ezt elfelejtettem írni!
már több,mint 1éve dolgozom és személyi kölcsönt szeretnék felvenni!kb.olyan 400000-ret!
Remélem tudtok nekem segíteni!
Sziasztok!
Nekem olyan hitel kellene,amihez nem kell sem jövedelemigazolás sem pedig ingatalan fedezet!Mondjuk nem tudom,hogy van-e ilyen!!
Nagyon jó lenne,ha tudnátok segíteni!
Előre is köszönöm!
Sziasztok
Munkáltatóit pl OTP nem kér, ha oda megy a jövedelem és a közleményből egyértelműen kiderül, hogy az Ővé és h munkabér jogcímen utalják!
Aztán vannak olyanok is, ahol mindenképpen kell a munkahelyi igazolás,és ez az eset a gyakoribb!Ezzel készüljetek feltétlenül!
ha a férjed nemvén van a lakás akkor miért nem ő veszi fel?
ez az egyik. a másik a számlavezető bankodnál általában előnyösebb helyzetből indulsz.
de
ha rám hallgatsz inkább vegyen fel a férjed jelzáloghitelt, ha teher mentes az ingatlan, és ha tényleg a nevén van akkor talán jövedelem igazolás sem kell hozz pláne ilyen összegeknél
ha a férjed nemvén van a lakás akkor miért nem ő veszi fel?
ez az egyik. a másik a számlavezető bankodnál általában előnyösebb helyzetből indulsz.
de
ha rám hallgatsz inkább vegyen fel a férjed jelzáloghitelt, ha teher mentes az ingatlan, és ha tényleg a nevén van akkor talán jövedelem igazolás sem kell hozz pláne ilyen összegeknél
most látom a korodat!vannak olyan bankok, akik személyi hitelt csak 21év fölött adnak.
Az Unic tutira ad 18év fölött+6 hó munkaviszony és papírok, számlák.
Először mindig abba a bankba érdemes menned, ahol vezeted a folyószámládat, ilyen esetekben vannak "enyhítő körülmények".
Aztán szerintem BB, UniCredit,Rafi.
Jövedelem alapon a személyi hitel működik, ez a nettó jövedelmed 10-12xese csökkentve az esetleges meglévő hiteltartozásaiddal.
De kaphatsz nagyobb összeget is, nem kell hogy az ingatlan a Te neveden legyen, csak annak akié uyganúgy benne kell lennie a szerződésben, mint zálogkötelezett.
Mi a párommal lakáshitelt kaptunk úgy hogy nem volt a nevünkön ingatlan. Bár igaz hogy volt önerőnk.
Elvileg úgy van hogy annyi hitelt adnak amennyit elbír a venni kívánt ingatlan. Mi 10 milliót vettünk fel, de az ingatlan értéke 15 millió. 13 millióig adhattak volna hitelt.
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitelt át lehet vinni egy másik ingatlanra?
- Gyesre és családi pótlékra házvásárlás céljából kaphatok valahol hitelt?
- CSOK igénylés. Kaphatok CSOK-ot olyan ingatlanra, amiben fel kell újítani a fürdőszobát és a konyhát?
- Gyesre és családi pótlékra kaphatok-e "A"-hitelt az OTP-től, ha a számlára érkező összeg havi 73ezer Ft?
- Mit lehet tenni, ha a közösképviselő a lakók beleegyezése nélkül akar hitelt felvenni az egész ingatlanra?
- Falusi CSOK-ra vásárolt ingatlanra lehet jelzáloghitelt felvenni?