Ha gyeden vagyok, akkor tudok áruhitelt igénybe venni vagy a bank egyből elutasít? (tudásbázis)
Tuti elutasítanak.Páromnak bejelentett munkahelye volt és egy 55 ezer forintos netbookot nem adtak neki oda.Berágott,visszament és elhozta kp-ra.
Viszont utána hitelre eltudott hozni egy 600ezer forintos autót.Nem értem a bankokat.
Gondolom,mivel a gyed nem számít jövedelemnek,sem kölcsönt,sem áruhitelt nem adnak rá.
Köszönöm szépen! Még meglátom.
Na lépek inkább,mert csak felhúzom magam egyeseken :)))
És neked most ez fáj,hogy megkérdeztem? :)))
Van más fórum is,nyugodtan nézz körbe,hátha beletudsz szólni ott is :)))
Várom a frappáns választ,gondolom nem hagyod ki!!! :)))
Folyamatos 6 hónap munkaidő,de nem kell egy helyen,csak igazolást kérnek.Van amelyik bank 1 évet kér.Munkáltatói igazolás kell,számlakivonat az utolsó kettő hónapról,ha nem számlára jön a jövedelem akkor apeh igazolás,2 közüzemi számla,aminek a befizetési határidején nem lehet csúszás,1 nap sem,vezetékes,vagy előfizetéses mobil.
Ja és a számlakivonaton semmi hitellevonás ne legyen.
Igen,köszönöm,most olvasok utána jobban és ugyan ezt írják.
Hát akkor ez kilőve :)
Sziasztok!
Páromnak szeretnék játékkonzolt venni,de egyszerre nem tudjuk kifizetni.
Szerintetek egyből elutasítanak? Úgy emlékszem,hogy valaki mesélte,hogy ilyen esetben nem adnak hitelt.
További ajánlott fórumok:
- A folyamatos elutasítás pszichés hatásai
- Elutasitott gyermeknevelési hozzájárulás, elutasított lakásfenntartási támogatás.
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Mik azok a jelek, amivel egy nő elfogadja, vagy elutasítja a közeledést?
- Természetes dolog, ha a gyerek rajong a nagyszülőkért és a szülőket elutasítja, ha velük van?
- Lakásilletékre kérvényt adtunk be, egy év után elutasították, most pedig kiszámláznak késedelmi pótlékot?