Kapcsolatteremtő gyógyítás! Voltál már ilyenen? (beszélgetés)
Szia!
Értem!Az alényeg,hogy jó volt és ennyire megfogott a dolog.:)
Igen,tudom mi,hogy működik ennél a gyógyításnál,olvastam a könyvet is,néztem a Matrixot is,meg felvettem olyan emberekkel a kapcsolatot,akiket "oktatott" Pearl,csak szerettem volna véleményt hallani olyantól,aki mint kezelt vett részt ezen az egészen.
Rengeteg energiagyógyászattal,meg hasonlókkal kapcsolatos könyvet elolvastam,de fontos,hogy olyanok mondjanak véleményt,akiknél használt.Köszönöm szépen,hogy megírtad a tapasztalatodat!:)
Szia!
De örülök,hogy ezt írod!Végre valami,amiben akkor hihetek is!:)Kinél voltál?Ha megkérdezhetem betegség miatt,vagy egyéb okból mentél el?Változtak azóta a dolgaid?
Szia! Én voltam, és fantasztikus érzés. :)
Egy idő után úgy éreztem, mintha valaki ringatna.
Hatalmas nyugodtság és szeretet vett körül.
Sziasztok!
Tapasztalatokra lennék kíváncsi!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Voltál már kezdeményező fél egy kapcsolat indításakor? Ha igen milyen tapasztalataid vannak?
- Ha kapcsolatban élsz, mit bánsz, hogy megtettél vagy nem tettél meg, amíg egyedülálló voltál?
- Mik a tapasztalatok a bio energiával gyógyitással kapcsolatosan?
- Endometriózis, ciszta gyógyítására alkalmas norvég progeszterontartalmú kenőccsel kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata?
- Holisztikus gyógyítással kapcsolatos saját öngyógyulásunk történetei, avagy mit teszünk mi magunk egészségünkért?