Kamaszok és fesztiválok, bulik (beszélgetés)
:( Valaki esetleg ? Egyedül vagyok ezzel a gonddal
?
Sajnálattal látom, hogy behalt egy pár éve ez a fórum .
Segítsetek léci!
A lányom 15 éves (nagyon szép ,dekoratív kislány )és a szememre hányta, hogy túl szigorú vagyok, mert nem engedem el a haverjaival szórakozni . Az apja Szegeden él mi Szolnokon . Nos a szilvesztert nem itthon töltötte hanem az apjánál, aki elengedte reggelig haverokhoz és elmondta nekem a lányom, hogy ivott és esett ki kép is neki . Megmondtam, hogy ezek után ne várja el , hogy egy ideig leengedem őt Szegedre . És ekkor kaptam meg, bezzeg apa nem szigorú ennyire ! Ti mit tennétek, tettetek a kiskamaszotokkal ebben a kérdésben? Mi a helyes megoldás a problémára ?
Szerintem, azaz ideális, ha előtte a szülőkkel járt már nagyobb rendezvényeken, legyen szó Művészetek Völgyéről, vagy bármiről, és tudja mi a normális, mit lehet elhinni, mire kell vigyázni, hogyan.
Fontos a társaság is. Ha józan életű társaság tagja nyugodtan elengedném, de azért nem árt utána nézni a fesztivál jellegének, célközönségének.
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Magyarországi fesztiválok, karneválok, vásárok
- Rosszullét koncerten, buliban, fesztiválon: biztos, hogy részeg?
- Kamasz gyerekedet elengednéd a Sziget fesztiválra?
- Novarock és más zenei fesztiválok
- Elkezdődött a Sziget Fesztivál, nagyon örülök neki!! Itt...