Kamaszkori pattanások (beszélgetés)
Köszönöm szépen a tanácsokat. Jövő hét keddre már be is jelentettem a bőrgyógyászhoz.Ez a biztos.
Még egyszer köszönöm.
Kozmetikus, rendszeres arctisztítás, mert ha nem, akkor a mitesszerek csak gyűlnek és gyűlnek és a végén csúnya tágpórusú maradhat a bőre. Vagy pedig begyulladhat.
Kozmetikus tudja amúgy, de mondhatod is, hogy viózza meg a bőrét, ez összehúzza a pórusokat és fertőtleníti is. Tehát olyanhoz vidd, akinél gépek is vannak. Esetleg ajánlom az Ilcsi kozmetikákat, a weboldalukon megkeresheted a hozzád legközelebb eső szalont, így természetes anyagokkal tudnák kezelni a bőrét.
Addigis mondd meg neki, hogy semmiképp sem érjen hozzájuk kézmosás nélkül, illetve ne bántsa őket. Ha pedig begyulladna, akkor hígított teafaolajjal lehet neki kenegetni.
Szakembert felkeresni nem árt.
A TV-reklámoknak ne higgyél! (Azokon az arcokon soha nem is volt egyetlen mitesszer, vagy pattanás se)
Helyes táplálkozás is sokat segíthet.
Az én kislányom is tinisedik.
Apróbb és néhol gennyes pattanások voltak rajta.
Patikában vettem : PASTA OXYDATI SALICYLATA (ez van a tégelyen, de én Lassar-pasztának ismertem).
700 Ft körül van.
Nagyon szépen rendbehozta az arcát.
A kisfiam úgy tűnik elkezdett kamaszodni, és az arcán pattanások jelentek meg. Nem azok a kinyomós fajták, hanem sok pici apró valami.
Segítenétek, hogyan kezeljem neki? Esetleg vigyem kozmetológushoz vagy azért ez túlzás lenne?