Kamasz fiúgyereknek könyvet keresek (beszélgetés)
Köszönöm a láthatatlan embert olvastam, de sztem még "kicsi" hozzá!
Az Istenek eledelét megnézem... KÖszi a remek ötleteket :)
Ha szereti a fantasztikus témát, tudok még egyet ajánlani, én már vagy 6-szor kiolvastam. H.G. Wellstől Az istenek eledele, és ugyancsak ő írta A láthatatlan ember c. könyvet.
A világirodalom remekei c. sorozatban egy kötetben volt a kettő, nagyon-nagyon szuper könyv, és nem hinném, hogy túl fiatal lenne hozzá. Max. később újra elolvassa.
Ezek közül is választok egyet, köszi :)
Milyen beállítottságú? Hát Star Wars fanatikus, de azokat már kiolvasta régen...szeretném más vizekre terelni :)
Zseniális a humora, nem bírja a vért se látni se olvasni róla, néha kicsit hibbant,és nagy az arca, azaz, olyan mint egy kamasz.... :)
A beszélő kutyát megnézem :)
Köszi
KÖSZÖNÖM!!!!! :)
Ez szuperjó lesz! És az alexandra online-on most akciós :) Bakker pedig hallottam a könyvről, dehogy nekem eszembe se jutott.... :(
Köszönöm :)
Azt is kéne tudni, milyen beállítottságú a gyermeked, de ettől függetlenül az ő korosztályának ajánlpk néhányat, amiből talán könnyebb válogatni.
Kipling: A dzsungel könyve
Lofting: Doktor Dolittle
Verne: Rejtelmes sziget; A kétévi vakáció
Jack London: A vadon szava; A beszélő kutya
Michael Ende: Momo
Békés Pál: A kétbalkezes varázsló; A Félőlény
Nógrádi Gábor: PetePite (és egyéb művei)
És pár izmosabb kötet:
C.S. Lewis: Narnia-krónika sorozat
J.K. Rowling: Harry Potter sorozat
TOLKIEN, J.R.R.: A babó
Sue Townsend:
A 13 és 3/4 Éves Adrian Mole Titkos Naplója
Sue Townsend:
Adrian Mole Újabb Kínszenvedései...
Zeniálisak:D
Ami lekötné a 12 éves gyereket, ne legyen benne gyilkolászás, meg ilyesmi (pl a kötelező olvasmánytól az Egri csillagok egy egy részétől tökre kikészült, és pár napig nem mert egyedül aludni :) ) Tudtok ajánlani valamit??? Karácsonyi ajándéknak gondoltam veszek neki valami klassz infújásig regényt,mivel folyton csak azokat a rohadás számítógépes játékokat nyomja... :(((
Köszi :)
További ajánlott fórumok:
- Keresek egy könyvet...
- Milyen könyvet ajánlanál egy kamaszlánynak, ami az elengedésről, a szerelemről és a kapcsolatokról szól?
- Keresek egy régi mese könyvet...
- Szakácskönyvet keresek! Tudnál ajánlani?
- Egész egyszerű, rajzos, anatómia könyvet keresek, színes rajzokkal illusztrálva. Nem orvosit. Tudja valaki, hogy létezik-e ilyen?
- Brother fax-T94 használati kézikönyvet keresek. Aki tudja, hol találom kérem segítsen.