Kalkulátor-esély lányra, fiúra (beszélgetés)
Sziasztok!
Ezt az oldalt nézte már valaki? Volt/van akinek bejött, és ez alapján tényleg kisfia/ kislánya született?
Sziasztok!
Nekem egy lányom és egy kisfiam van. Mind a kettőnél csak egy bizonyos időpontban voltunk együtt, mert így jött ki. A lányomnál peteérés után 2 nappal, a kisfiamnál peteérés előtt.
Nem is értem, hogy a ciklus.hu-n miért fordítva van. Na mindegy. Én ezt következtettem le. Ha lesz még 3. akkor kislányt szeretnék. Ha minden úgy van ahogy kigondoltam akkor peteérés után pár nappal ha együtt vagyunk akkor kislánynak kell megfogannia.
50-50%, mint a megérzés. :)
Nálunk a kínai naptár fiút írt, fiú lesz.
Ovu alapján jóval előtte is együtt voltunk, nagyobb lett volna az esély a lányra, még is kisfiú. :)
Szóval ez alapján ne vegyél semmit :P, inkább várd meg míg megmutatja magát.
Szerintem majd tutira csak annak higgy, amit a lábacskái között meglátsz, ha megszületik. :)
Nekünk a 2. babánkat a doki felváltva mondta fiúnak és lánynak még uh.-on is. :P
Ezeknek a valószínűség dolgoknak azért túl nagy jelentősége nincs.
Csupán arról van szó, hogy a fiú spermiumok átlagosan gyorsabbak, viszont a lány spermiumok átlagosan tovább élnek. Ezek csak icipicivel növelik az esélyt egyik vagy másik irányba.
Szia,
Én a ciklus.hu-n vezettem a menzeszem, és bár mi nem terveztük a gyereket, utólag megnézve a fogantatás időpontját a fiú-lány kalkulátorral, tökéletesen el lett találva...:)
Vannak akik nézték kalkulátorral az ovulációjukat?
Némelyik megadja azt is hogy mikor van esély fiúra és lányra.Van akinek bejött?Mármint együtt voltak az adott napon,és valóban olyan nemű lett a baba amit a kalkulátor írt?
További ajánlott fórumok:
- Nem értem! Ovulációs kalkulátor működése? Bővebben lent.
- Van olyan kalkulátor amivel kitudom számolni az adókedvezményt?
- Lehet hinni a neten található ovulációs kalkulátoroknak?
- Milyen kalóriaszükséglet és kalóriafelhasználás kalkulátorokat ismertek az interneten?
- Nagykanizsa Budapesttől hány km? (Hol lehet ilyen km-eket megnézni kalkulátorral?)
- Tudtok valamilyen kalória kalkulátort? (Régen mintha a mindmegettén lett volna, de most nem találom)