Kakaós piskóta vaníliapudinggal recept

2 bögre finomliszt
1 bögre cukor
1 dl napraforgó olaj
1 dl víz (langyos)
3 ek instant kakaópor
1 csomag sütőpor
3 db tojás
Krémhez
500 g tehéntúró
1 csomag vaníliás cukor
1 tasak vaníliás pudingpor
4 dl tej
1 db tojássárgája
A Kakaós piskóta vaníliapudinggal elkészítési módja:
A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. A krémhez a pudingot megfőzzük, és hagyjuk kihűlni. Ezután a pudinghoz adjuk a maradék hozzávalót, és összekeverjük. A krémet nyomózsákba öntjük, ha nincs nyomózsák, zacskóba is önthetjük, majd az egyik sarkát vágjuk le, és úgy nyomjuk rácsosan a tésztára. Ezután előmelegített sütőben megsütjük. sütési hőfok: 180°C sütési mód: alul-felül sütés
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. dec. 31. 11:30
A kakaós piskóta vaníliapudinggal elkészítési módja és hozzávalói.