Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kacsamáj aszpikban recept

Kacsamáj aszpikban recept

A Kacsamáj aszpikban hozzávalói:
1 nagyobb kacsamáj
3 savanyú uborka
2 tojás
1 evőkanál kapribogyó

6 lap zselatin
3 evőkanál kacsazsír


A Kacsamáj aszpikban elkészítési módja:
A májat szeletekre vágjuk és a zsírban megsütjük. A tojást keményre főzzük. Fél liter vizet felforralunk ,majd langyosra hűtjük,feloldjuk benne a zselatinlapokat.Egy mély tálba elrendezzük a karikára vágott tojást uborkát kapribogyót és a sült májat.Enyhén megsózzuk.Óvatosan ráöntjük a zselatint.Néhány órára hűtőbe tesszük. Pirított kenyérrel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A kacsamáj aszpikban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook