Kacsamáj aszpikban recept
A Kacsamáj aszpikban hozzávalói:1 nagyobb kacsamáj
3 savanyú uborka
2 tojás
1 evőkanál kapribogyó
só
6 lap zselatin
3 evőkanál kacsazsír
A Kacsamáj aszpikban elkészítési módja:
A májat szeletekre vágjuk és a zsírban megsütjük. A tojást keményre főzzük. Fél liter vizet felforralunk ,majd langyosra hűtjük,feloldjuk benne a zselatinlapokat.Egy mély tálba elrendezzük a karikára vágott tojást uborkát kapribogyót és a sült májat.Enyhén megsózzuk.Óvatosan ráöntjük a zselatint.Néhány órára hűtőbe tesszük. Pirított kenyérrel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2013. márc. 3. 23:57
A kacsamáj aszpikban elkészítési módja és hozzávalói.