Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Sárgabarackleves recept

Sárgabarackleves recept

A Sárgabarackleves hozzávalói:
1kg sárgabarack
2 dl tej
2 dl fehérbor
1 tojássárgája
1 evőkanál liszt

cukor
1/2 citrom
darabka vanília


A Sárgabarackleves elkészítési módja:
A hámozott,kimagozott sárgabarackot 1.5 liter vízben megfőzzük.(Kis darab citromhéjat és a vaníliát is belefőzzük)Összeturmixoljuk a citrom levével és a többi hozzávalóval.Felforraljuk majd lehűtjük,néhány órára hűtőbe tesszük.Jó hidegen fogysztjuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A sárgabarackleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook