Juhsajt roston, füstölt csülkös krokettel recept
A Juhsajt roston, füstölt csülkös krokettel hozzávalói:20 dkg juhsajt,
10 dkg paradicsom,
2 db tv paprika,
1 db édes kömény,
10 dkg gomba,
10 dkg cukkíni
Csülkös krokett:
15 dkg főtt, füstölt csülök, 20 dkg liszt, 2 db tojás, 40 dkg főtt burgonya, só, szerecsendió,
őrölt bors, fokhagyma
A Juhsajt roston, füstölt csülkös krokettel elkészítési módja:
A juhsajtot grillen, zöldségekkel megsütjük, melegen tartjuk. Elkészítjük a krokettet. A főtt burgonyát összetörjük, hozzáadjuk a tojást, a lisztet, fűszereket és az apró kockákra vágott csülköt. Kenyértészta állagúra gyúrjuk, ha lazának találjuk liszttel sűríthetjük. Végül bő olajban szaggatva kisütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2016. febr. 26. 08:45
A juhsajt roston, füstölt csülkös krokettel elkészítési módja és hozzávalói.