Joshi-féle lúgosító tea - próbálta már valaki? (beszélgetés)
Sziasztok!
Bár elég régi a topik, azért remélem van még valaki, aki tud nekem válaszolni!?
Arról sehol nem találtam semmit a netet bújva, hogy terhesen használható-e a teakeverék illetve, hogy mennyit lehet belőle meginni naponta. Van-e erre valakinek valami tanácsa, vagy konkrét válasza? Előre is köszönöm!
Folyamatos gyomorégéssel küzdök hetek óta bármit eszek, gyógyszert nem szeretnék rá használni. Tegnap este megittam 1 csésze teát és jobb lett, még nem az igazi, de jobb a gyomrom! Örülnék ha használhatnám folyamatosan a teát, mert nagyon megkeseríti a babavárás első időszakát ez a panasz. :( Egy másik fajta lúgosító teánál azt olvastam terhesség és szoptatás alatt nem javasolt, ezért merült fel bennem a kérdés. Bár olyan összetevői vannak, amik szerintem egészségesek és nem árthatnak.
Köszönöm ha valaki válaszol! Szép napot!
Én reflux-ra v ettem lugosígtó teát. Még csak most kezdtem inni. Hát az íze nem rossz... iható.
ÉRDEKELNÉNEK A TAPASZTALTOK, AMIKET ITT ÍGÉRTETEK! :)
Engem érdekel! :)
Szívesen elolvasom a személyes tapasztalatodat! :) Most szeretnék valamilyen formában lugosítani, mert babát tervezünk, és nem jön 4 hónapja :( Csupa savas dolgot eszem, ezen is változtatni szeretnék. Remélem minél hamarabb sikerül!!!
Sziasztok!
tegnap vettem a Müllerben 465 ft volt,elméletileg a fogyókúrának is hasznos segédeszköze lehet.Én próbálom és a tapasztalatokat a későbbiek folyamán szívesen megosztom.
Babaprojekt?:-)
Akkor lehet csalánt is inni mellette?
Sziasztok!
En a lugositasrol nem tudom, hogy milyen, hatasos e, en csak annyit tudok, hogy tobb mint ket evig probalkoztunk a babaval, nem jott ossze, es nekifogtam atkinsezni, es nem egesz 1 honap utan teherbe estem.Most vagyok a 31. hetben:-)
Szia!
Én ezt iszom kb. másfél hete, mi is babát szeretnénk, s ezért vágtam bele.
Tapasztalataim még nem nagyon vannak, de az íze nem rossz.
Az érdkelne,hogy érdemese-e kipróbálni,és hogy tényleg hatásos-e a szervezetnek ez a lúgosítás dolog.
Lombik előtt állok és többen mondták,hogy előtte érdemes egy ilyen kúrát megcsinálni.
Írjatok!
További ajánlott fórumok:
- Melyek a lúgosító ételek, zöldségek, gyümölcsök?
- Ismeritek a lúgósító (pH csoda) folyadékot?
- Szerintetek mi a legjobb lúgosító sok sav esetén? Green mix?
- Epekövesség, és rosszindulatú hasnyálmirígy esetén milyen élelmiszerek, gyümölcsök, alapanyagok ehetők, ill. milyen élelmiszerek lúgosítók?
- Fogyás, méregtelenítés lúgosítással. A lúgosító kávét próbálta már valaki?
- Az LR Health & Beauty Pro Balance lúgosító ásványokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?