Jól írtam ezt a lánynak, vagy mást kellett volna? (beszélgetés)
Érdeklődj róla. Mit szeret csinálni, mit szeret enni,milyen filmeket szeret,színház,könyvek..,stb. Akard megismerni. És figyeld, mennyire egyezik a te érdeklődési körödhöz, mennyire hasonlítotok. Szerintem ez nagyon fontos. Ha valami idegesít,zavar benne, az később élesedni fog.
Nem kell nyálasan dicsérni,tudja ő, hogy szép.
Mondhatod, hogy "tetszik a mosolyod", "tetszik" a hajad, de nem kell ömlengeni. :)
S mit írjak?
Volt, hogy 1 lánnyal a szabadidőről és hobbiairól írkáltunk és ott sem semmi.
Nem!
De hát ez nem meglepő, megszoktam már.
Nagyon sok sorstárs jár úgy, hogy annyit sem írnak vissza,
"nem téged kereslek"
Na hátha majd!🍀
Akkor ez már az a kategória!
"Veszett fejsze nyele"
Na én pont ilyen példával indítottam fiamat a tanulásra, pláne a nyelvtanra! Ha 1x egy lánynak majd levelet írsz, abban ne legyen helyesírási hiba!
Szia Niki, ari vagy és a 😀 is cuker!
Mint amikor egy idősebb kolléga mondta:
"Az élet olyan, mint a nyalóka. Csak tudni kell szopogatni!"
Szóval olyan cuki, csak tudni kell szopogatni. :))
Én mondjuk behánynék tőle, ez "cukor", olyan "úgy elszopogatnálak"...
De ahogy már más is írta, tök mindegy, ha már elment. De amúgy is lényegtelen, mert a saját szavaidnak kell lennie, amit küldesz, és hát ha ez, hát ez :(
Ha már elküldted, akkor ezen már nem lehet változtatni. Majd meglátjuk, mint reagál.
Ha ismered személyesen, akkor írhattál volna neki valami konkrétabbat, mert ez így elég általános. Aranyos vagy. Ez kedves, de egy kismacska is aranyos. Valamint ha feltettél volna egy kérdést, akkor most az ő kezében lenne a labda. Mert ez az egyszerű tényközlés nem feltétlen kívánja a visszacsatolást. Ha meg annyit válaszol, hogy köszi, megint ott vagy, ahol a part szakad.
Nincs ezzel baj, csak így írd le
"Szia Niki!
Aranyos vagy,és a mosolyod is cuki."
Sok sikert neked! 😊
Valahogy máskép kellene lehet, csak hirtelen beírtam neki.🙂
De igaz!
Szerintetek első szavakban, mondatváltásban ez jó, ha irtam a lánynak?
Mai világban, hogyan vannak ezek dolgok?
"Szia, Niki, aranyos vagy, és a mosojod is cukor"!
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit nem kellett volna megtenned MA?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Voltál már úgy, hogy rád jött a nevetés ott, ahol nem kellett volna?
- Milyen rossz / bűnös ételt ettél ma, amit nem kellett volna?
- Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma reggel teszteltem, negatív lett. Van még remény?
- Megtörtént aminek nem kellett volna megtörténnie, lefeküdtem a legjobb haverommal, volt benne alkohol, emlékezni fog, mi történt?