Jól bevált étvágynövelő, kiegészítő kisgyermekeknek, amitől hízni lehet. Tud valaki jó megoldást? (tudásbázis kérdés)
Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy most még csak kóla, 5év múlva kávé, 10 év múlva cigi és pia, 15 év múlva drog??? :(
Tudom, dekadens nézőpont, de mindig ez jut eszembe... :(
Nem is szabad,minnél késöbb kap annál jobb...
Ez a bnöm gyereke akiröl irtam,én mikor láttam szóhoz se jutottam,azt mondja "de ugy alszik éjjel mint a bunda"..mondtam neki azé ezt nem kéne..dehát.... ő tudja...
Én meg ismerek olyat aki simán kiönti pohárba a 2 évesnek..:((
Enyémek 5-4-2.5 évesek:)
lehet olyan alkatu,nem?
ha volt családba magas vékonyka,lehet örökölte.
én béres cseppet üditöbe adtam neki,mellé cebion cseppet / c vitamin/..igy simán megisszák..
Nem kövér fiam,mert magas is,nagy cula..mi lesz velem ha kamaszodnak jajjj:DDDDDDDDD
Nos, mivel amiket írtam, az általános részben találtam, nem a gyerekekében, mindenképp kéne beszélni valakivel, aki ért is hozzá...
Itt megtalálod, melyik patikába tudsz menni. De ott se ért hozzá mindenki, ahova én járok, ott pl. csak hétköznap délelőtt van a homeopata. Szóval, szerintem telefonálj, hogy mikor mehetsz a szakorvoshoz. :)
5 éves és 22 kiló az már soknak számít?
Érdekes,nekem a fiam 6 éves-25 kiló,és elég vézna:))
nekem a lányomnak adtam a bérest de kihányta meg a gékt is:( nem tudom mit adjak neki 6 éves lesz és 17 kg:)
a kicsim 1 éves és 10 kg:)
enyém 5 éves 22 kg..4 éves 20 kg..2.5 éves meg 17 kg...
hajamat leeszik:D
én nyár végén adom nekik a bérescseppet és a c vitamint..ettöl hiztak,étvágyuk is jó volt..
További ajánlott fórumok:
- Ruhák, kiegészítők
- Segítsetek megoldást találni, vészhelyzet van, hogyan tudnék kölcsönt szerezni?
- Ha egy anyuka kisgyermekkel tér be a Nemzeti Dohányboltba, kiszolgálják?
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Óvodai csoportpénz beszedésére tud valaki legális megoldást?
- Új rendelet: kirúghatják a kisgyermekeseket és nyugdij előtt állókat