Jókor voltunk együtt? (beszélgetős fórum)
Beágyazódás? A fiamnál PÉ után 5- 6 nappal megéreztem a beágyazódást, olyan volt, mintha késsel szurkálnának.
De szerintem nem érdemes agyalni rajta, majd ha késik a mensid tesztelj egyet, minden más felesleges .
Én értem, a kérdésedet, nem tudom miért szedtek szét téged egyesek...
Nálam is hasonló a helyzet: az ovu teszt ma mutatta ki a PÉ-t, tegnap és tegnapelőtt voltunk együtt a férjemmel. Ha ma vagy holnap is próbálkozunk, nagyobb az esély a fiúra?
Nekem egy kisfiam van, most egy kislányra jobban vágyom , de mindegy hogy milyen nemű lesz.
A fiam PÉ után fogant.
Igazán nincs mit :)
Szerintem természetes, hogy az emberben ilyenkor kérdések merülnek fel, ami lehet, hogy egyeseknek hülyeség, de nem kell a negatív emberekkel törődni.
A kérdésed igenis fontos, hisz izgulsz, reménykedsz, és jól esnek a lelki támogatások. :)
Igen, elvileg jókor voltatok együtt.
Peteérés előtt 48 órával, illetve utána még 24 órán belül lehet sikeres a megtermékenyítés. A petesejt 24 óráig életképes (valahol olvastam, hogy orgazmus is kiválthatja az érését). A spermiumok viszont 3-5 napig is életképesek. A fiúspermiumok gyorsabbak, de sérülékenyebbek, míg a lányok "szívósabbak".
Ha most sikerül a terhességed, ugyanakkora esély van a fiúnak, mint a lánynak, mivel az aktus közvetlenül a peteérés előtt pár órával történt. Ha pl két nappal előbb szeretkeztetek volna, akkor nagyobb eséllyel lányka születik. Persze, sajnos nem ilyen egyszerű, sokmindentől függ, hogy valóban sikeres volt e az akció, a hüvelyed flórájától, az addig eljutott spermák életképességétől, ha sikerül a megtermékenyülés, lehet hogy a beágyazódás meg nem. Szóval, az esély megvan, már csak várni kell az eredményre. Ha esetleg most nem, akkor sem kell feladni, majd legközelebb. sok sikert kívánok!
Sokan nem tudják, hogy lehetne folytatni ugyanazt a régi fórumot, egyetlen új bejegyzéssel előre kerül.
Sőt, logikusan gondolkodva minél többet nyitnak, annál inkább eloszlanak a hozzászólások, amelyek - feltételezésünk szerint elvesznek, hiszen nem tudják, hogyan kell előkeresni őket.
Csak hangosan gondolkodom.
De szépen ìrtad😊
Èn mondjuk nem vagyon nagy ìrogatò, de amikor a lányomat terveztük, rengeteg fórumot olvastam, ès sokszor volt kèsztetèsem arra is, hogy nyissak egyet, mert valahogy az èn problémám nem volt egy az egyben egyik fórumban sem benne.
Engem nem zavar ha egy témában 1000 forum van, ès megmondom őszintén, most nincs is időm mindegyiket vègigolvasni, ezért én is ùjat nyitnék.
Ezért is írtam, hogy van erről millió fórum, ahol tud csevegni. Vagy folytassa, amit nyitott.
Igaz, az már egyéni problémám, majd megoldom magamban, hogy nagyon tud zavarni, aki ugyanabban a témában nyit mindig fórumot, mert éppen adódott 1 új kérdése és hasonlóak. Eddig az egyik csúcstartó számomra egy olyan illető, aki 10 fórumot nyitott 2 hónap alatt ugyanaz miatt.
További ajánlott fórumok:
- 10 hónapos babámnak a fenekében 40, 1 fokos láza van, voltunk már orvosnál vele, mit tehetünk még, volt már valakinek hasonló gond?
- Megbüntetett a rendőr, pedig ártatlanok voltunk...
- Együtt voltam a barátommal ma hajnalban, és sajnos figyelmetlenek voltunk, segítsetek, mit tegyek most?
- 2x voltunk együtt idén...
- Miért volt véres a vizeletem, miután a párommal együtt voltunk?
- Mikor teszteljek, ha a szokásos ovu után voltunk együtt, de késik?