2x voltunk együtt idén... (beszélgetés)
Gondolom meg van az okuk, hogy miért nem válnak el,gyerekek stb! Szerintem szereti a feleségét, csak a felesége nem találja önmagát!
Nem tartom helyesnek a csalást, de néha érthető! Ha elválnak, kitudja hogy tudják a gyerekeket együtt gondozni! Nem minden apuka mond le olyan könnyen a gyerekeiről!
Vagy vissza talál a felesége, vagy nem!
A helyedbe hagynám, nem kedveskednék, nem terveznék a feleségeddel programokat! Kíváncsi lennék mikor venné a fáradtságot, hogy nyisson feléd!?
Hja és biztos tartanék szeretőt! Nekem a heti kettő sem lenne elég!
Lépj hátra, segíts a gyerekek körül, és várd mikor akar veled szerelmeskedni!
Viszont , hogy meddig, az a te tűrőképességeden múlik!
Egy ilyen, évek óta távolodó kapcsolatban teljesen normális. A leírásod alapján csoda hogy még együtt vagytok, hiszen évek óta ugyanez a problémád. Ha még ennyire "fiatalok" vagytok és nem tudjátok/akarjátok ezt megoldan, akkor ez nem lesz jobb.
Mondjuk kiváncsi lennék a feleséged álláspontjára, hogy miért van ez így, mert gondolom a kapcsolat elején más volt, ha 2 gyereket összehoztatok már...
Elolvastam az asszonykibeszélős fórumot, amit még tavaly indítottál.
Őszintén? Én azon csodálkozom, hogy még ezt a két szexet is megkaptad tőle. Tuti, hogy nem volt az ínyére. Még az is lehet, hogy ki sem elégíted és mindegy mit mond neked, mert neked csak folyamatosan a szexen jár az eszed.
Azt sem értem miért szült neked két gyereket... Az utolsó gyerek előtt is ilyen volt?
Bár ha jól számolom most a legkisebb 20 hónapos azaz majd 2 éves.
Amúgy meg tudja azt is, hogy az ilyen szépség dolgokkal meg hasonlókkal csak arra megy ki a játék, hogy szexeljetek, mert csak ezért akarod a feleséged kényeztetni semmi másért...
Menjetek el párterápiára... Ott sokminden kiderülhet. Az is lehet, hogy nem is a feleségeddel van a gond.
További ajánlott fórumok:
- 10 hónapos babámnak a fenekében 40, 1 fokos láza van, voltunk már orvosnál vele, mit tehetünk még, volt már valakinek hasonló gond?
- Jókor voltunk együtt?
- Idén lesznek a szüleim 25 éve házasok. Szerintetek milyen ajándékkal lephetnénk meg az Öcsémmel együtt őket?
- Együtt voltam a barátommal ma hajnalban, és sajnos figyelmetlenek voltunk, segítsetek, mit tegyek most?
- Miért volt véres a vizeletem, miután a párommal együtt voltunk?
- Mikor teszteljek, ha a szokásos ovu után voltunk együtt, de késik?