Idén lesznek a szüleim 25 éve házasok. Szerintetek milyen ajándékkal lephetnénk meg az Öcsémmel együtt őket? (tudásbázis)
Mi egyszer előszedtünk egy régi diaképet még abból az időből, amikor csak randizgattak, előhívattuk és beletettük egy szép keretbe.
Meg el lehet őket vinni/küldeni színházba is, vagy az operába, ha szeretik.
Azért gondoltam, h ők kettesben menjenek, mert végülis róluk szól az egész, mi csak a meglepit intéznénk :)
Nincs kedvenc éttermünk, ritkán járunk, azt is csak nyaraláskor... igazából az első ötletem az volt, h kibérelünk egy limuzint, az értünk jön és együtt elmennénk egy étterembe, de iszonyat drága a limo-bérlés, így az még egy jó darabig várat magára, majd talán az 50. házasságira :DDD
Csináltassatok olyan tortát,ami úgy néz ki mint egy könyv,vagy egy fényképalbum,és ostyából rakassátok rá a kedvenc fényképeiket!
Az anyósomék ilyet kaptak és nagyon ötletes ajándék volt.Örültek neki.
Mi majd a nagyszülőknek szeretnénk megcsináltatni a következőt:
Fotómozaikot készítettünk, ami úgy néz ki, hogy közelről nézve sok apró képből áll, távolról nézve pedig egy nagyot tesz ki. Csak annyi az egész, hogy jó sok képet kell hozzá összeválogatni. Viszont, szerintem ez egy tényleg egy igazán kreatív és szívet melengető ajándék.
Természetesen azért van anyagi vonzata...De akár otthon együtt is megcsinálhatjátok a megfelelő program letöltésével.
Szia,
Mi a 25.re a következőt csináltuk. A tesóm meg én meg mindkettőnk párja összeszövetkeztünk. A két lány (azaz én meg a tesó párja) elkéredzkedtünk a munkahelyünkről, és usgyi haza anyuékhoz (akik akkor még dolgoztak). Főztünk nekik egy meglepetés vacsit, gyönyörűen megterítettük az asztalt. A fiúk külön-külön mentek. Egyikük elment anyuért "erre jártam" címen autóval a munkahelyére és hazafuvarozta. A másikuk csináltatott egy gyönyörű virágcsokrot, és beszerzett valami nagyon különleges bort, meg tortát. Nagyon jól jött ki, mert apu meg anyu pont egyszerre ért haza, jöttek be a párommal, mi meg hárman már bent váruk őket, vacsival, borral, virággal, tortával. Nagyon-nagyon örültek, és sokáig beszélgettünk még a vacsi után az elmúlt huszonöt évről. Nekünk azért jött be, mert anyuék nagyon értékelték, hogy mi vettük a fáradtságot és szerveztünk, főztünk, szaladgáltunk, és sikerült mindent titokban tartani.
Fotóalbumot a fotomarket.hu-n is tudsz szerkeszteni, nagyon profi a program, mi Karácsonyra rendeltünk, gyönyörű lett.
Wow, köszi ezt a sok hozzászólást :) sajnos, egy wellness hétvégére nem igazán tudok félrerakni, öcsém pedig még fősulis, csak egy kevéske ösztöndíjat kap.
Fotóalbumra mi is gondoltunk, olyanra, amit a dm vagy rossmann oldalán lehet megszerkeszteni és megrendelni. De mellé más ötlet se ártana még, mondjuk az étterem még jó ötlet. Olyat el lehet intézni vhogy, h nem pénzt adunk, de az éttermi számlát mi álljuk, miközben mi ott se vagyunk? Na, kicsit bonyolultra sikerült ez a kérdés :D
Mi pár éve elvittük őket egy étterembe.
Egyéb ajándékként pedig felkutattuk a házasságkötésük napján megjelent napilapokból 1-2 és ennek a fénymásolatát kapták meg.
Nagyon emlékezetes és kellemes volt!
Sajnos már nem lesz több évfordulójuk.
További ajánlott fórumok:
- Milyen különleges ajándékkal kápráztassam el a szerelmemet Valentin napon?
- Sajátkezű vagy vásárolt ajándékkal jó készülődni az ünnepekre?
- Hogyan, és milyen ajándékkal köszöntöd édesanyádat anyáknapja alkalmából?
- A férjem szülinapja lesz csütörtökön, milyen ajándékkal lephetném meg? Amire szüksége van, azt már megvette....
- Szerintetek illik anyák napján ajándékkal meglepni a párom édesanyját?
- Miért zavarja a rokonaimat, ha sok ajándékkal halmoz el engem a párom? Miért nem tudnak örülni, hogy jól megy a sorom?