Jogsi-mizéria, ebben jártas emberek, ti mit tennétek? (beszélgetés)
Sziasztok. Bocsi hogy beleirok a forumba. Én most szerzem a jogsit. Parázok a vezetéstől.vmi biztatót?:-)
Foruminditonak: én is másik sulit javasolnék.
Szia, tényleg csak annyit tudsz tenni, hogy keresel olyan oktatót, akinek tutira van ideje rád. Nem volt túl korrekt persze az iskolavezetőtől, hogy azt kamuzta, hogy minden nap vezethetsz... nem beszélve arról hogy - úgy tudom - nem ő dönt az oktatók beosztásáról. Szerinted amúgy a többi (kb 50) tanulója az adott oktatónak meg majd rád vár szépen? Mindenki azonnal akar jogosítványt.
Próbálj meg ott vezetni ahol többet vagy. Nem derült ki számomra hogy Sopronban vagy Pécsen vezetsz, de ha Pécsen vagy többet, akkor nyilván ott kellene vezetned is.
Nem védem az oktatókat, de tényleg nagyon le vannak terhelve, alig lehet időponthoz jutni. (én is pécsi vagyok) Lányomnak is 6 hete lett volna a vezetésre, van is ismerős oktató mégsem sikerült, így bele sem kezdett. Az lehet, hogy tavaly már megbeszéltétek de valószínű konkrétan a vezetési időket kellett volna lefixálni.
Próbálj oktatót váltani, másikat keresni hátha van valaki aki be tud sűríteni vagy akinél pl. megbetegedett egy tanuló...
Azt mondják a szó elszáll.Gondolom nem adták írásba,így nem lehet tenni semmit.
Úgy hallottam,van az a pénz,amiért bárki bármit.Azt nem tudom,igaz-e?(-:
Sokat nem tudsz vele kezdeni szerintem.
Esetleg, ha annyit el tudsz érni, hogy heti 2 alkalommal 2 óra, már az is sok.
Mifelénk Szabolcsban heti 1x visznek vezetni, vizsga előtt viszont minden nap - ez egymás után 3 nap, 3. a vizsga. Gondolom, ez is változik autósiskolánként.
További ajánlott fórumok:
- Horoszkópban jártas emberek segítségét szeretném kérni ikrek csillagjegyű férfival kapcsolatban?
- Műszaki szakemberek, LED TV-ben jártas emberek!
- Balaton terén jártas emberek, adnátok tippeket?
- Nyomtatásban jártas emberek segítségére van szükségem!!!
- Informatikában jártas emberek segítségét kérném!
- Spirituális dolgokban jártas emberek segítsenek...