Jogosulatlan önkormányzati segély (beszélgetés)
Amúgy részben számít.
De kb. semmire. Volt rokonom aki elhunyt rokon nyugdíját vette fel. Erre kikülték, x hónapot fizessen vissza, de végrehajtásra sem adták ki.
Most nem azt mondom, te is bíztos meguszod, ha folytatod. De eddig jóhiszemű voltál. Ha akarnak valami majd szólnak, és méltányosággal az egyéb esetleg felszámolt öszeget szinte bíztos elfelejtik. - még adósok börtöne sincs, és nem ÁFÁ-t csaltál milliós tételben.
Igaz, hogy én nem tudom, hogyan működik ez a segély dolog, de rengeteg ismerősöm kap, akik amúgy átlagosan élnek. Én egyiktől sem hallottam, hogy az ingatlan értékét is nézték volna. Főleg az egy főre jutó jövedelem számít. Vagy önkormányzatonként eltérhet? Bàr attól, hogy épp van egy normális házad, még rászorulhatsz sajnos segélyre. :(
Amúgy nem hiszem, hogy börtön járna ezért, de biztosan vissza kell fizetned. Illetve ne félj megkérdezni. Én legalábbis az illetékesektől szeretném tudni, hogy mit miért számoltaj rosszul és miért én szívok, milyen következményekkel. Bár ha ők néztek el valamit, akkor megint értem, miért téged piszkálnak.
Nyaktiló..
Vissza kell fizetni, és gondolom, x ideig nem fogsz kapni újra.
További ajánlott fórumok:
- Miért kapnak a rendőrök önkormányzati szociális bérlakást?
- Tudna valaki abban segíteni, hogy egy egyedülálló anya milyen segélyeket kérhet az önkormányzattól?
- Milyen családi segélyeket lehet igényelni az önkormányzatoknál?
- Van aki háztartási munkát végez 30 napig, hogy továbbra is kapja a segély az Önkormányzattól?
- Adóbevallás ha valaki önkormányzattól kap segélyt
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?