Adóbevallás ha valaki önkormányzattól kap segélyt (beszélgetés)
5. Marcsi87
2013. máj. 9. 22:54
A segély nem számít bevallott jövedelemnek.Vagy hogy mondjam.
4. cucumber128
2013. máj. 9. 22:43
ha nem volt meg 200e a fizetésed egész évben, akk egyszerüsítettet kellett vna beadnod, ha megvolt, akk a segélyek után nem adózol
3. tomka1
2013. máj. 9. 22:39
köszi a választ! igen dolgoztam de mikor megszűnt a munkahelyen elmentem munkanélkülire de csak 1 hónapra voltam jogosult és utána átkerültem az önkormányzathoz és azt decembertől kaptam. De csak a munkanélküli hivatal küldött papírt az adóbevallás elkészítéséhez. Akkor ezekszerint az önkormányzatttól kapott segélyt nem kell beleírni? Mert a munkanélküli is küldött papírt és tőlük is kaptam 1 hónap segélyt
2. Marcsi87
2013. máj. 9. 22:30
A segélyt nem kell.Csak ha dolgoztál az elmúlt évbe.
Ezek szerint dolgoztál,mert kaptál papírt.
1. tomka1
2013. máj. 9. 22:16
Sziasztok!
Ha valaki aktív korúak ellátásán volt tavaly decemberben azt is be kell vallani? Papírt nem küldtek hozzá csak a munkanélkülitől.
Köszi:Zsu
További ajánlott fórumok:
- Szja adóbevallásban tudna valaki segíteni?
- Ha valakinek tavaly csak GYES volt a jövedelme, annak kell adóbevallást benyújtania?
- Önadózóktól szeretenék kérdezni, az idén küldtem az első adóbevallásomat...az alábbiakban tud valaki segíteni?
- Tudna segíteni valaki, hogy mi szükséges egy önkormányzati lakás megigényléséhez?
- Mi történik akkor, ha valaki elfelejti az adóbevallást beadni határidőre?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?