Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Joghurtos mézes almakrémleves recept

Joghurtos mézes almakrémleves recept

A Joghurtos mézes almakrémleves hozzávalói:
4 nagy alma
1 evőkanál barna cukor
2 cikk citrom
2 evőkanál méz
1 csípet őrölt fahéj
3 dl joghurt

2 evőkanál mandulaforgács
citromfű levél
8 babapiskóta


A Joghurtos mézes almakrémleves elkészítési módja:
A hámozott almát cikkekre vágjuk,feltesszük főni annyi vízben ami éppen ellepi.Barnacukorral ,citromcikekkel ízesítjük,majd puhára főzzük.Ha megfőtt a citromot kiszedjük ,és az almát a levével együtt botmixerrel pépesítjük.Hozzáadjuk a mézet és a fahéjjat.Végül a joghurttal simára keverjük,kissé lehűtjük. Tálaláskor a krémleves tetejét a mandulaforgáccsal megszórjuk,citromfűlevéllel díszítjük.A babapiskótát mellé kínáljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A joghurtos mézes almakrémleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook