Jóga (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Jóga
Van itt valaki, aki jógázik?
Én elkezdtem, de én úgy csinálom, hogy beállok egy pózba, és minden kilégzéssel próbálok jobban és jobban belemenni a pózba, tehát egyre jobban húzom, nyilván nem fájdalomig, hanem ameddig tudom. Ezt így jól csinálom?
Erről nem igazán esik szó sosem, csak arró, h csináljunk aszánákat, de ha csak állok, vagy ami éppen van, az egy idő után uncsi.
Ki tudna segíteni ezzel a cikkel kapcsolatban?
Bikram jógára jár valaki?? Kiváncsi lennék a tapasztalatokra.
köszönöm előre is:)
Sziasztok!
Feléleszthető még ez a fórum?
Az Etka jóga érdekelne. Elsősorban XI. kerület, Budaörs, Törökbálint. Tud valaki ebben a körzetben "oktatást"? köszi
Be is vetted mi? :D :DD
Papbácsinak biztos megártott a mise bor meg a kámfor. :D
Nem tudom, hogy késő-e a válasz, de én tudom ajálani a Mandala jógastúdió Pesten, illetve az Anahita jógaközpontot.
Mindkettőbe járok/jártam és nagyon jók szerintem.
Azonkívül van még egy csomó hely: Szúrja, Purnam, Padma, Asram, Kék Lótusz, Atma, Sivananda központ, stb.
Sziasztok!
Hol lehet Jógázni,szeretném ki próbálni?Akinek van kedve csatlakozhatna.
Sziasztok!
Én most értem haza életem 1. jógájáról, és mit ne mondjak, kellemes csalódás volt:)
Igaz ez most kicsit turbó jóga volt mert kicsit csöpögött az eső, attól függetlenül élveztem.
olyan pontokat mozgatott át amiket a hétköznapokban nem mozgatunk.:)
A relaxációs része fantasztikus volt, és mivel barátnőm aki tartja az órát csak 600ft/óra.
Minden héten elfogok menni.:)
A kérdésetek van nyugodtan írjatok.
Sziasztok!
Nem valami gyakran látogatott ez a fórum, de talán újjáéled...
Jógaszőnyeget akarok venni, mire figyeljek a vásárláskor??
Várom a jó tanácsaitokat!
Üdv,
Kocsó Viktória
Sziasztok!
Most fedeztem fel ezt a fórumot és nem látogatja senki? Pedig sok kérdésem lenne, mert most szeretném elkezdeni a jógát. Találtam egy oldalt, Jóga otthon, innen fogok gyakorlatokat kapni a jövőben. De remélem innen is kapok majd segítséget, ha valamit nem tudok! Nem tudom a gyakorlatok között lesz-e meditáció, ugyanis szeretném azt is megtanulni. Tud valaki segíteni?
Szia :)
Én még soha nem is próbáltam,neked milyen tapasztalataid vannak? Vásároltad a dvd-ket vagy a neten találtál ingyen letölthetőt, mert én már feladtam a keresgélést.
Kedves Jógázók.
Én még nem jógáztam soha,de nagyon tetszik a dolog és szeretném a tapasztalatitokat meghallgatni.
Miben változott az életetek mióta csináljátok?
Könnyebb lett minden a jóga hatására?
Honnan tudok gyakorlatokat letölteni a számítógépemre?
És bármi ami eszetekbe jut.
Én is elkezdem a jógát egy pár napja csinálom.
Képzeljétek, most jöttem rá a helyes légzésre, amit a dvd tanultam.
Az sem mindegy, hogy hogyan lélegzünk, mert különben az egész nem ér semmit.
További ajánlott fórumok:
- 5 tibeti jógagyakorlat. Aki csinálja, ide!
- Betegek jogai
- Van itt olyan aki szintén szeret jógázni?
- Miért nem állunk ki jobban a jogaink, a véleményünk mellett?
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Szerinted van joga a tanárnak elvenni egy gyerek tulajdonát?